Braderie Fahrenheitstraat

10 - 06 - 2017 om 10:00 uur

De Fahrenheitstraat, Thomsonlaan en het Thomsonplein staan op zaterdag 10 juni 2017 in het teken van een gezellige braderie. Met tal van kraampjes, een kindervrijmarkt op de Thomsomlaan, een podium met livemuziek, kinderactiviteiten, een klimmuur en een ingericht kinderplein met springkussen. Kom ook gezellig naar de braderie in winkelgebied De Fahrenheit! 

De Fahrenheit
Winkelgebied De Fahrenheit vormt het hart van een geliefde Haagse woonwijk, de Bomenbuurt. Samen met de Thomsonlaan en het Thomsonplein heeft de Fahrenheitstraat al vanaf 1920 een afwisselend winkelaanbod. Gedurende een eeuw is er veel veranderd, waarbij de winkelstraten uitgebreid zijn met speciaalzaken en gezellige eettentjes. Het authentieke karakter van deze mooie straat is, dankzij het behoud van enkele spraakmakende winkels, gelukkig nooit verloren gegaan. 

Bereikbaarheid 
De Fahrenheit ligt vlakbij de verkeersvriendelijke Laan van Meerdervoort, waardoor de winkels en restaurants makkelijk bereikbaar zijn de auto en het openbaar vervoer. Zowel tram 3 (vanaf Station Den Haag Centraal) als tram 12 (vanaf Station Den Haag HS) stoppen bij de Fahrenheitstraat. Met de auto zijn de winkelstraten goed te bereiken via de Laan van Meerdervoort en de Segbroeklaan, zowel vanuit de stad als vanuit Kijkduin. Overdag kun je de auto gratis kwijt in de woonwijk (in een deel van de Fahrenheitstraat moet je overdag wel betalen). Vanaf 's avonds geldt er echter betaald parkeren in de omgeving van de Fahrenheitstraat.

Meer weten? Kijk op: www.facebook.com/defahrenheit


Terug