Houtrustconcert met liederen uit Duitse Romantiek

30 - 07 - 2017 om 12:00 uur

Zanger Bas Maassen en pianiste Annelies Dieudonné geven op zondag 30 juli aanvang 12.00 een koffieconcert in de Houtrustkerk, Beeklaan 535 hoek Houtrustweg 1, Den Haag. Toegang vrij, met collecte na afloop.

Zij hebben een mooi programma samengesteld met romantische liederen van Schumann, Schubert, Fauré en Mahler. Centraal staat het thema reizen en de zoektocht naar ruimte en eenzaamheid, of juist het ontsnappen aan eenzaamheid. Daarbij zal de lyriek in een aantal liederen uit ‘Dichterliebe’ van Schumann te horen zijn naast  werk uitLieder eines fahrenden Gesellen’ van Mahler. 

Bas studeerde Theater in Maastricht en Muziektheater aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en volgde daar ook zanglessen. Hij is werkzaam als zangdocent en performer.

Annelies studeerde hoofdvak Piano en Schoolmuziek aan het Koninklijk Conservatorium en behaalde haar doctoraal Kunstgeschiedenis in Leiden. Zij was onder meer muziekdocent aan een aantal Haagse scholen. Regelmatig geeft zij recitals in samenwerking met zangers. Al vele jaren achtereen is zij docent aan de Haagse Volksuniversiteit met als onderwerp ‘Raakvlakken Beeldende Kunst-Muziek’.

Zanger Bas Maassen


Terug