Lezing door Jan Brokken

12 - 03 - 2018 om 19:30 uur

Boekenweek, Bibliotheek Bomenbuurt

‘De eerste keer dat ik hem zag, stond hij in een wit doodshemd voor het vuurpeloton.’ Het leven van Dostojevski, een van Ruslands grootste schrijvers, is onderwerp van de Kozakkentuin (2015) van Jan Brokken. Een jaar later verscheen De gloed van Sint Petersburg, een ode aan de kunstenaars van deze stad. Brokken is onze special guest tijdens de Boekenweek. Luister naar het verhaal achter zijn werk, maandag 12 maart van 19.30 – 21.30 uur in bibliotheek Bomenbuurt.

 

Jan Brokken

Deze avond kunt u Jan Brokken ontmoeten, horen vertellen en voordragen uit eigen werk én hem uw boeken laten signeren. De inmiddels bekende auteur begon zijn carrière als journalist en ontwikkelde zich in de loop der tijd tot succesvol (roman)schrijver. Onder meer met boeken als Baltische zielen (2010) en De Vergelding (2013) bereikte hij een groot lezerspubliek. Omdat Mata Hari in 2017 precies 100 jaar geleden geëxecuteerd werd, is het  boek Mata Hari (1975), over het leven van de bekende spionne, recentelijk heruitgegeven met interessante aanvullingen.

Reserveren
Laat ons weten dat u komt door te bellen, via bomenbuurt@bibliotheekdenhaag.nl of door u aan te melden bij de balie in de bibliotheek. Kosten: €2,50 voor leden en €5,00 voor niet-leden.Terug