Open Ateliers Duinoord e.o.

27 - 05 - 2018 om 12:00 uur

Zaterdag 26 en zondag 27 mei openen 42 kunstenaars uit Duinoord en omringende wijken hun deuren voor het publiek. In de ateliers is werk te zien en te koop van onder meer beeldhouwers, keramisten, schilders, tekenaars, sieradenmakers en een glasbewerker. Een geweldige gelegenheid om een eigen kunstcollectie te starten of uit te breiden.

De ateliers zijn beide dagen open van 12:00 tot 17:00 en te herkennen aan een raambord. 
Medio april verschijnt er een brochure die in de buurt verspreid wordt en op diverse (culturele) locaties te vinden is. Bovendien is hij na verschijning, te downloaden via de website www.openateliersduinoord.nl Daar is overigens nu al informatie te vinden over de deelnemers van Open Ateliers Duinoord e.o.


OVERZICHTSTENTOONSTELLING

Om een idee te krijgen van wat er valt te verwachten tijdens de Open Ateliers Duinoord e.o is er vanaf vrijdag 18 mei bij Art Gallery/Makelaardij Koenders een overzichtstentoonstelling. Hier is van iedere deelnemende kunstenaar een werk te zien. De gallery bevindt zich op de 2e Schuytstraat 164, hoek Reinkenstraat. De overzichtstentoonstelling is t/m 2 juni te bezichtigen.


feestelijke afsluiting
Voor wie zelf zijn creativiteit wil ontdekken is er dit jaar de gelegenheid om op zaterdag 2 juni bij verschillende kunstenaars, workshops en demonstraties bij te wonen. Aanmelden hiervoor kan via de website: www.openateliersduinoord.nl
Het resultaat van de workshops is vanaf 17:00 uur te zien op het Sweelinckplein waar tegelijkertijd een feestelijke afsluiting van alle activiteiten plaats vindt. Met muzikale begeleiding van een live band en een DJ kan daar, onder het genot van een hapje en een drankje, gezellig nagepraat worden met de kunstenaars. Rond 20:00 is het feest afgelopen.

Laat deze gelegenheid om achter gesloten atelierdeuren te kijken en kennis te maken met de kunstenaars uit de buurt, niet aan u voorbij gaan.


Terug