Lokale Smaakmakers

26 - 09 - 2018 om 20:00 uur

Kom je mee op avontuur? Met zes Lokale Smaakmakers. Mensen die de wijk waarin ze wonen of werken op hun eigen manier mooier, plezieriger, gezelliger en veiliger hebben gemaakt. Komend halfjaar is iedere maand één van hen bij ons te gast. Onder begeleiding van kunstenaar Bruno van den Elshout gaan we met hen op onderzoek uit: Waar begonnen ze, wat kwamen ze tegen en hoe is het hen gelukt om hun plannen in de praktijk te brengen? En wat kunnen wij daar in onze eigen buurt mee? 

Tijdens de avonden kun je niet alleen de Smaakmakers ontmoeten, maar ook nog eens je buren beter leren kennen. Aan het begin van iedere avond staat er heerlijke thee of koffie met iets lekkers voor je klaar en we maken er stuk voor stuk gezellige en inspirerende avonden van. 

We verwelkomen je graag om de Lokale Smaakmakers te ontmoeten bij Anne & Max, Fahrenheitstraat 472, op iedere laatste woensdag van de maand. Inloop: 19u30, aanvang 20u00, afronding 21u30. Bijdrage per avond: € 3.00, inclusief koffie of thee met lekkers bij aankomst.

Woensdag 26 september: Annechien Meier

Het Laboratory for Microclimates van Haags kunstenaar Annechien Meier wordt wereldwijd gevraagd oplossingen te bedenken voor waterbeheer en klimaatuitdagingen in steden en woonwijken. In Nederland werkt ze veel samen met Operatie Steenbreek. In 2017 opende ze in het centrum van Den Haag een minipark van 50x50cm. Wat kunnen wij leren van haar projecten, en hoe kunnen wij zelf de toenemende wateroverlast in de wijk voor zijn?

 


Terug