Beter Bèta Festival 2018

14 - 11 - 2018 om 14:00 uur

Zit je in groep 7 of groep 8? Kom dan op woensdag 14 november naar ons Beter Bèta Festival! Rokende Knalproeven, Lichtgevende Insecten in elkaar schroeven, zelf een doolhof maken, of knotsgekke snoep maken en dingen proeven die je nog nooit proefde! Doe mee!
 
Knikkerbaan: surprise
Maak zelf een spectaculaire knikkerbaan van hout, perspex en met een ijzeren bal. Maak het spelletje voor jezelf of maak het als een surprise: je mag pas je cadeautje uitpakken als je wint!
 
Knotsgek snoep
Snoep eten is makkelijk. Maar snoep maken is andere koek! Ga aan de slag en bedenk je eigen snoep. Een workshop die wel ontwikkeld lijkt door Willy Wonka! Met ook een smaaktest die je de rest van je leven niet vergeet: je weet niet wat je proeft!
 
Knallen en proeven
Witte labjas aan, veiligheidsbril op en knallen maar. Scheikundige proefjes die je nog nooit in het echt gezien hebt. En we hebben ook droogijs, heel koud spul. En daar maak je hele bizarre rook mee. Na de proefjes ga je zelf ook nog iets maken natuurlijk.
 
Lichtgevend insect
Een insect met twee voelsprieten, staart je aan met zijn rode ogen… Voorzichtig raak je een van de sprieten aan… Zijn ogen lichten op! Maak zelf dit spectaculaire beest met moderne elektronica. Moeilijk? Best wel. Kan jij het? Natuurlijk!
 
Wil je meedoen? Meld je dan aan op: www.depopulier.nl/bbfestival
 
 

Terug