Nieuwe afvalbakken Goudsbloemlaan: kom naar de feestelijke opening!

23 - 02 - 2019 om 10:00 uur

Op de Goudsbloemlaan staat sinds kort een nieuwe afvalsorteerstraat. Hier staan ondergrondse afvalbakken voor glas, papier, textiel en plastic verpakkingen, blik en drinkpakken bij elkaar op één plek. Op 23 februariworden de nieuwe afvalbakken om 11.15 uur feestelijk geopend door wethouder Liesbeth van Tongeren (Duurzaamheid en Energietransitie). Komt u ook?

Ontdek meer over afval scheiden, doe mee met de workshop Trommelen op rommel of geniet van een lekker kopje koffie, thee of chocolademelk met uw buurtgenoten.

Wanneer: zaterdag 23 februari, tussen 10.00 uur en 14.00 uur
Waar: winkelcentrum Goudsbloemlaan, tegenover het Segbroek College

Programma:

10.00 uur - 14.00 uur                     Informatie over afval scheiden: wat mag in welke bak?
Afval loterij: lever uw gescheiden afval in en win!

11.00 uur                                            Optreden van De Vuilnismannen: trommelen op rommel

11.15 uur                                            Feestelijke opening door wethouder Liesbeth van Tongeren (Duurzaamheid en Energietransitie)

12.00 uur en 13.00 uur                 Workshops:  trommelen op rommel


Gratis koffie, thee en warme chocolademelk!

Afval loterij: lever uw afval in en win!
Heeft u thuis nog glas, papier, textiel of plastic verpakkingen, blik en drinkpakken? Lever het op 23 februari tussen 10.00 en 14.00 uur in en maak kans op een stijlvolle afvalbak (inhoud 48 liter) om thuis uw afval te scheiden of  een dinerbon voor 2 personen van restaurant Instock. De eerste vijftien bewoners ontvangen daarnaast een klein afvalbakje voor in huis.


Terug