Jaarvergadering SBOB: “Verbouw je wijk!”

17 - 04 - 2019 om 19:30 uur

Woensdag 17 april, 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

Locatie: Willem Dreeshuis, Morsestraat 19

Wat staat er voor 2019 allemaal op het programma van de Bomenbuurt? Op de Jaarvergadering praten wij je helemaal bij over de grote thema’s in onze wijk. Dit jaar met speciale aandacht voor het grootse herinrichtingstraject van de gehele Bomenbuurt.

Ieder jaar legt de Stichting Bewonersorganisatie Bomenbuurt (SBOB) verantwoording af over de uitgevoerde plannen en gespendeerde budgetten van het afgelopen jaar. Om deze verplichte kennisdeling wat op te leuken, hebben wij de Jaarvergadering sinds afgelopen jaar in een nieuw jasje gestoken. We willen namelijk meer nadruk leggen op wat er nog komen gaat en op een leuke manier interactie zoeken!

Omdat de aangekondigde herinrichting van de Bomenbuurt – startend in 2022 – een grootschalig project gaat worden waarin alle buurtbewoners mogen meedenken, heeft de Jaarvergadering als thema: ‘Verbouw je wijk!’. We nemen je deze avond mee in het proces dat in 2019 met bewoners wordt opgestart en afgerond om de straten en pleinen vorm te geven naar ieders wensen. Deze avond zullen we samen al wat ideeën spuien, inspiratie opdoen en elkaar beter leren kennen.

Wil jij meedenken over de herinrichting van jouw straat en meer buurtbewoners leren kennen? Dan is de Jaarvergadering de uitgelezen kans om betrokken te raken. Aanmelden kan via: info@bomenbuurtonline.nl

Download hier de stukken voor de Jaarvergadering SBOB 2019.
Inhoud:
Agenda
Verslag Jaarvergadering SBOB 12 april 2018
Jaarverslag SBOB 2018

 

 

Wil je niets missen over de herinrichting van de Bomenbuurt?
Geef je dan nu op voor de maandelijkse nieuwsmail!
Stuur je STRAATNAAM + HUISNUMMER + E-MAILADRES naar:
info@bomenbuurtonline.nl 

 

 

 


Terug