FIT VÓÓR WELZIJN

FIT VÓÓR WELZIJN

19 apr 2017

Bent u 55+, woonachtig in Segbroek? Wilt u meer bewegen, sterker worden, conditie opbouwen of gezellig in een groep sporten dan is dit de sportles voor u. We gaan in een circuitvorm (lichte gewichten en oefeningen met afwisseling) werken aan uw conditie, kracht en coördinatie. Dit alles onder begeleiding van Tom Hoekema lifestyle coach.

 


Na de training is er onder het genot van een kopje koffie of thee een interactieve voedingspresentatie waarin u leert over een gezond eetpatroon, wat zout met uw lichaam doet of wat diëten precies inhoudt.

Lijkt u dit een leuke wekelijkse activiteit op vrijdag middag van 15:00 tot 16:30 om aan deel te nemen? Mail dan naar J.vanRossum@voorwelzijn.nl of bel naar 070-2052480.

Het zijn 10 opeenvolgende lessen op de volgende data: 28 april, 12 mei, 19 mei, 2 juni, 9 juni, 16 juni, 23 juni, 30 juni, 7 juli en 14 juli. Dit zal plaats vinden in Wijkcentrum ’t Lindenkwadrant, 2e braamstraat 6 Den Haag. Voor de lessen heeft u sportkleding, sportschoenen, een handdoek en een flesje water nodig. Wat moet u kunnen: op de grond zitten en op eigen kracht weer opkomen. Deelname is gratis.  

Beperkt aantal plaatsen.Terug