Wedstrijd: wie heeft het groenste balkon, terras of geveltuintje?

Wedstrijd: wie heeft het groenste balkon, terras of geveltuintje?

21 jun 2017

Hagenaars met groene vingers, opgelet! GroenLinks Den Haag schrijft een wedstrijd uit voor het groenste balkon, dakterras of geveltuintje. De drie beste inzendingen winnen een mooie prijs.

GroenLinks Den Haag organiseert de wedstrijd dit jaar voor de vijfde keer. De partij wil Hagenaars hiermee extra stimuleren om hun directe omgeving groener te maken.

Fractievoorzitter Arjen Kapteijns: “In een drukbevolkte stad als Den Haag telt echt ieder stukje groen mee. Bloemen en planten op balkons, terrassen en langs gevels maken de stad mooier, vrolijker en gezonder voor iedereen!”

De jury beoordeelt onder meer op schoonheid, creativiteit en aantrekkelijkheid voor insecten. De winnaar ontvangt een plantenbon van 50 euro. De tweede en derde plaats worden beloond met een bon van respectievelijk 25 euro en van 10 euro.

Wil je kans maken op één van de prijzen? Stuur dan een foto van je balkon, dakterras of geveltuintje en je contactgegevens naar: groenstebalkon070@gmail.com. Foto’s insturen kan tot en met 28 augustus ‘17. Op 11 september wordt de uitslag bekendgemaakt. Terug