Kunst & Kids Cafe

Kunst & Kids Cafe

26 jul 2017

Open vanaf 5 september 2017

Het Kunst & Kids Café creëert een plek in de Haagse Bomenbuurt waar ouders elkaar ontmoeten en lekker kunnen onthaasten met hun baby en de peuters verschillende kunstvormen kunnen ontdekken en samen muziek kunnen spelen. Dagelijks is er minimaal één creatieve (inloop)les, zoals peuterdans of -theater, muziek op schoot of schilderen. Dit in samenwerking met professionals uit verschillende kunstdisciplines, allemaal uit de buurt.


 


Naast de lesjes gebeurt er méér in het Kunst & Kids Café, zoals cursussen (bv peuteryoga en babygebaren), voorstellingen (bv voorleestheater en peuterconcerten) en eenmalige evenementen (zoals een tweedehands kinderkledingbeurs).

Voor de BSO heeft dit geen gevolgen behalve dat we het pand nóg gezelliger gaan maken en je uiteraard van harte welkom bent zodra het is geopend. In september trappen we af met een groot openingsfeest, ook voor de wat oudere kinderen. Je ontvangt hiervoor nog een uitnodiging.

Het Kunst & Kids Café is een non-profit initiatief van buurtbewoners. In de week van 6 juni collecteren zij namens het Oranje Fonds, waarbij zij de helft zelf mogen besteden aan bijvoorbeeld verbouwing en inrichting.

 Terug