Staedion realiseert kleine en grote wensen

Staedion realiseert kleine en grote wensen

13 sep 2017

Iedereen wil een thuis. Een plek waar we ons welkom voelen, waar er samen wordt gelachen, waar we elkaar waarderen en ook helpen. Dat is wat Staedion samen met bewoners mogelijk wil maken. “Wij horen graag de wensen en ideeën van onze bewoners, daarom organiseren we voor de derde keer de prijsvraag Mijn Thuis. Onze bewoners kunnen ideeën inbrengen  en om hun wooncomplex of directe woonomgeving  zelf nog mooier of prettiger te maken.  We zijn elk jaar weer enorm verrast door het aantal inzendingen. De ideeën lopen uiteen, maar iedereen geeft uiteraard een eigen invulling aan zijn of haar wensen voor een eigen thuis. Ook dit jaar kan er weer ingezonden worden”, aldus Serge Vrouwenfelder, directeur Woonservice bij Staedion.

 

 

Prijsvraag, hoe werkt het?

Bewoners van Staedion, bewonerscommissies en bewonersorganisaties kunnen een idee indienen om hun leefomgeving aangenamer te maken. Bijvoorbeeld de aanleg van een moestuin waar buren samen tuinieren. Of een kleurrijke muurschildering om de buurt op te vrolijken. Het kunnen kleine wensen zijn, maar Staedion ondersteunt ook  een aantal grotere projecten. De beste ideeën worden samen opgepakt. De bewoners voeren de plannen zelf uit met de middelen en begeleiding van Staedion. Maak kennis met de inspirerende ideeën van onze  prijswinnaars van voorgaande jaren op www.staedion.nl/mijnthuis. Via de site kunnen ook nieuwe ideeën worden ingezonden tot 1 november. De prijswinnaars worden begin december bekendgemaakt.


Over Staedion

Een op de zeven woningen in Den Haag is van Staedion. Als woningcorporatie verhuurt Staedion ruim 36.000 woningen en 6.300 overige objecten zoals winkels, bedrijfsruimten en parkeerplaatsen in Den Haag. Onze missie is een eigen thuis bereikbaar maken met onze bewoners. Staedion biedt betaalbare woningen voor mensen met een kwetsbare positie op de woningmarkt. Speerpunt daarbij is veilig en goed wonen. We streven ernaar dat al onze bewoners zich thuis voelen. Dat kunnen we niet alleen, maar doen we samen met de bewoners en onze (maatschappelijke) partners.Terug