Individuele computerbegeleiding bij Vóór Welzijn

Individuele computerbegeleiding bij Vóór Welzijn

18 okt 2017

Naast het aanbod afgelopen jaar waar 36 deelnemers individuele computerbegeleiding hebben ontvangen heeft VOOR Welzijn weer plaats voor nieuwe deelnemers.

 


Het aanbod  bestaat uit: 

Individuele begeleiding voor 55+ gedurende 10 weken waarbij u elke week 1 uur ondersteuning gaat krijgen in het leren omgaan met een computer, uw laptop, tablet of smartphone.
De dagen dat dit aangeboden wordt zijn dinsdag 11-13 uur  woensdag 13 uur-15 uur en donderdag van 11 uur-13 uur. Na aanmelding reserveren we 1 uur per week voor u gedurende 10 weken.
De locatie waar dit gaat plaatsvindt is wijkcentrum ’T Lindenkwadrant 2e braamstraat nr 6.
Deze individuele begeleiding is voor bewoners van de wijk Segbroek.
Aanmelding of meer informatie via de ouderenconsulenten van Vóór Welzijn via 070-2052480 of j.vanrossum@xtra.nl. Aan de ondersteuning zijn geen kosten verbonden.

week van de mantelzorg:
Als u meer dan acht uur per week en al langer dan 3 maanden voor een familielid, vriend of buurman zorgt bent u mantelzorger.
In Den Haag zijn er meerdere voorzieningen om u te ondersteunen. In de week van de mantelzorg(6-10 november 2017) willen wij hier nog meer aandacht aan geven door u uit te nodigen in wijkcentrum de Regenvalk aan het Regentesseplein 148 op 6 november van 13.30-17.00 uur(Er staat een kleine waardering voor u klaar en er is een mogelijkheid tot het krijgen van een handmassage om even te kunnen ontspannen.) Daarnaast bent u de gehele week welkom om vragen omtrent mantelzorg te stellen.
U krijgt ook de gelegenheid om u te registreren als mantelzorger.
Dit aanbod is voor de mantelzorgers uit de wijk Segbroek.
Voor vragen kunt u contact op nemen met de ouderenconsulent van Vóór Welzijn op telefoonnummer 06-42465893 of via j.vanrossum@xtra.nl

Terug