Voor elk wat wils op kerstmarkt van “Jonker Frans”

Voor elk wat wils op kerstmarkt van “Jonker Frans”

06 dec 2017

Wie alvast in kerstsferen wil komen, kan op woensdagmiddag 13 december a.s. terecht in woonzorgcentrum “Jonker Frans” aan het Newtonplein. Vooruitlopend op de komende feestdagen houdt zij dan haar traditionele  “kerstmarkt” waar jong en oud van harte welkom zijn. De bezoekers kunnen op hun gemak een kijkje nemen bij de diverse kraampjes die in het gebouw staan opgesteld. Er valt voor elk wat wils iets te beleven. Zo zijn er standjes met artikelen die passen bij de decembertijd, maar  je kunt ook zelf kerststukjes- of kaarten maken terwijl er op de achtergrond stemmige Christmas Carols worden gezongen.

De beide filialen van Albert Heijn in de nabije omgeving (Weimarstraat en Valkenboslaan) hebben de handen ineen geslagen en komen met een proeverij van diverse lekkernijen. Verder worden er overheerlijke oliebollen opgediend en liefhebbers van exotisch eten komen eveneens aan hun trekken. Er is zelfs een heuse Pasar Malam, die zeker bijdraagt aan de gezellige entourage die deze “kerstmarkt”, zo typeert.  

De kerstmarkt, georganiseerd door Florence, Middin en VoorWelzijn, vindt op 13 december van 14.00 tot 16.00 uur plaats in woonzorgcentrum “Jonker Frans”, Newtonplein 100, Den Haag. Terug