Ouderenwerk Segbroek

Ouderenwerk Segbroek

17 jan 2018

Het Ouderenwerk van VOOR Welzijn is op zoek naar vrijwilligers voor diverse klussen in de wijk. Iets voor jou?

 


gezocht vrijwilliger boodschappendienst

De ouderenconsulenten van VÓÓR Welzijn  Segbroek zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het aanspreekt om een uurtje per week vrij te maken om boodschappen te doen voor ouderen, die wegens omstandigheden hier niet meer toe in staat zijn. In  overleg met een (vaste) klant haalt de vrijwilliger éénmaal per week de boodschappen bij één supermarkt in de buurt. Voor meer informatie kunt u bellen of mailen met de ouderenconsulent van Segbroek.
Om vrijwilliger te worden bij Vóór Welzijn dient er een verklaring omtrent gedrag  worden overlegd.

 

Neem contact op met de ouderenconsulent van Voor Welzijn Segbroek.
j.vanrossum@xtra.nl
070-2052480


gezocht vrijwilliger informatieve huisbezoeken

De ouderenconsulenten van VÓÓR Welzijn  Segbroek zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het aanspreekt om mee te werken aan het volbrengen van het volgende; jaarlijks worden ouderen in Den Haag uitgenodigd om deel te nemen aan een preventieve vragenlijst omtrent levensvreugde en algemene gezondheid. U bezoekt hiervoor ouderen boven de 75 jaar die nog zelfstandig thuis wonen.
Door deze huisbezoeken krijgen wij een goed beeld van de oudere en kunnen we preventief hulp aanbieden waar nodig op het gebied van allerhande vraagstukken omtrent het ouder worden.
Om vrijwilliger te worden bij Vóór Welzijn dient er een verklaring omtrent gedrag  worden overlegd.
voor meer informatie neemt u contact op met de ouderenconsulent van Voor Welzijn Segbroek.
j.vanrossum@xtra.nl
070-2052480


individuele computerbegeleiding
Individuele begeleiding voor 65+ gedurende 10 weken waarbij u elke week 1 uur ondersteuning gaat krijgen in het leren omgaan met een computer, uw laptop, tablet of smartphone.
De dagen dat dit aangeboden wordt zijn dinsdag 11-13 uur  woensdag 13 uur-15 uur en donderdag van 11 uur-13 uur. Na aanmelding reserveren we 1 uur per week voor u gedurende 10 weken.
De locatie waar dit plaatsvindt is wijkcentrum ’T Lindenkwadrant 2e braamstraat nr 6.
Deze individuele begeleiding is voor bewoners van de wijk Segbroek.
Aanmelding of meer informatie via de ouderenconsulent Jeroen van Rossum van Vóór Welzijn via 070-2052480 of j.vanrossum@xtra.nl. Aan de ondersteuning zijn geen kosten verbonden.

Terug