Onbeperkt070 prijs

Onbeperkt070 prijs

31 jan 2018

Kent u een goed voorbeeld of heeft u een goed idee meer toegankelijkheid en positieve beeldvorming voor mensen met een beperking?

In 2018 gaan de gemeente Den Haag en Stichting Voorall voor de tweede keer op zoek naar de beste initiatieven en ideeën van toegankelijkheid, inclusie en positieve beeldvorming voor mensen met een beperking. Met de Onbeperkt070-prijs worden deze voorbeelden in het zonnetje gezet. De uitreiking van de Onbeperkt070-prijs zal plaatsvinden op maandag 19 maart 2018. 


Kent u een goed voorbeeld of heeft u een goed idee? Laat het ons weten. Wie weet komt dat voorbeeld of idee in aanmerking voor de Onbeperkt070-prijs.

Het doel van de Onbeperkt070-prijs:

- Meer bewustwording creëren onder Hagenaars rondom medebewoners met een beperking en het voordeel van een toegankelijke stad. Zo moet het bijvoorbeeld voor iedereen vanzelfsprekend zijn dat iemand met een witte stok voorrang krijgt bij het oversteken en een fiets zó wordt neergezet dat er nog een rolstoel door kan;

- Meedenken over toegankelijkheid aanmoedigen;

- Nieuwe ideeën en bestaande voorbeelden in het zonnetje zetten en bekendheid geven.

Dit kun je winnen:

- Een geldbedrag van €7.500 of €2.500 ter ondersteuning van jouw briljante voorbeeld of idee;

- Brede aandacht via (sociale) media voor het idee of initiatief. 

Voor meer informatie kijk op http://www.voorall.nl/onbeperkt070 of neem contact op met mij: Kim Hameete, bewoonster Valkenboskade onbeperkt070@voorall.nl 070-3655288

 

Met vriendelijke groeten,

 

Kim Hameete

Project adviseur

 

Noteer voor 1 maart jouw idee!

http://www.voorall.nl/onbeperkt070

 

 

Op de hoogte blijven van de activiteiten van Voorall?
Meldt u zich dan aan voor de Nieuwsbrief 'Voorall Hagenaars'.
Of voor onze tweewekelijkse ‘Voorall NieuwsFlits’.

 

 

Voorall, voor Hagenaars met een beperking
Van Diemenstraat 196
2518 VH Den Haag
070 365 52 88
www.voorall.nl
www.facebook.com/voorall
www.twitter.com/voorall

Stichting Voorall adviseert gevraagd en ongevraagd de gemeente Den Haag over haar beleid zodat Hagenaars met een lichamelijke, verstandelijke, zintuiglijke beperking en/of chronische ziekte op een gelijkwaardige wijze kunnen deelnemen aan de samenleving.

 Terug