Vrijmarkt Koningsdag

Vrijmarkt Koningsdag

07 apr 2018

Vorig jaar liet een warenonderzoek duidelijk zien: de leukste vrijmarkt van Den Haag is onze vrijmarkt op de Thomsonlaan. Die toppositie willen we natuurlijk dit jaar ook weer halen. Daarom een paar adviezen.


Op Koningsdag vrijdag 27 april is er op de Thomsonlaan de jaarlijkse vrijmarkt van 8 uur ’s ochtends tot 16.00 's middags. Het doel is om in een ontspannen sfeer met hopelijk veel zonneschijn je overbodige spullen verkopen. De vergunning voor de vrijmarkt geldt vanaf Thomsonplein tot aan Thomsonlaan nummers 185/186. De Gemeente Den Haag stelt een aantal regels: geen verkoop van alcohol en etenswaar.

Het allerbelangrijkste is dat plezier voorop staat. Plezier betekent onder meer dat iedereen die dat wenst een verkoopplek vindt op de vrijmarkt. Bewoners zullen logischerwijs de ruimte voor hun huis claimen. De ervaring leert dat sommige mensen vooraf aangeven graag een specifieke plek te willen gebruiken voor het verkopen van hun spullen. Kom op tijd en gun iedereen een plek op de vrijmarkt.

Mocht je onverhoopt niet alles kunnen verkopen kunnen onverkochte items die nog een tweede leven verdienen tot  17.00 worden ingeleverd bij één van de drie inzamelpunten van Schroeder Kringloopwinkels.Terug