Ouderenwerk Segbroek

Ouderenwerk Segbroek

18 jul 2018

De ouderenconsulenten van VÓÓR Welzijn  Segbroek zijn op zoek naar diverse vrijwilligers; voor de boodschappendienst en voor het Vriendschappelijk huisbezoek.

Gezocht vrijwilliger boodschappendienst

De ouderenconsulenten van VÓÓR Welzijn Segbroek zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het aanspreekt om een uurtje per week vrij te maken om boodschappen te doen voor ouderen, die wegens omstandigheden hier niet meer toe in staat zijn. In  overleg met een (vaste) klant haalt de vrijwilliger éénmaal per week de boodschappen bij één supermarkt in de buurt. Voor meer informatie kunt u bellen of mailen met de ouderenconsulent van Segbroek.
Om vrijwilliger te worden bij Vóór Welzijn dient er een verklaring omtrent gedrag  worden overlegd.

 

Neem contact op met de ouderenconsulent van Voor Welzijn Segbroek.
j.vanrossum@xtra.nl
070-2052480Vrijwilligers gezocht Vriendschappelijk huisbezoek

VÓÓR Welzijn Ouderenwerk Segbroek is op zoek naar vrijwilligers om aan de toenemende vraag voor vriendschappelijk huisbezoek te voldoen. Als vrijwilliger bezoekt u een oudere die behoefte heeft aan gezelschap, dit kan gaan om ouderen die bijvoorbeeld niet meer zelfstandig de deur uit kunnen. Het ouderenwerk is op zoek naar nieuwe vrijwilligers die samen met de oudere een krantje willen lezen, spelletje doen of een wandeling maken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lizeth Kastelein, Ouderenwerk Segbroek, tel : 070 – 2052480 of via l.kastelein@xtra.nlTerug