Naar het theater met Vier het Leven

Naar het theater met Vier het Leven

15 aug 2018

Nu we volop genieten van de zomer is het leuk om vooruit te kijken naar wat het nieuwe theaterseizoen te bieden heeft en kaarten te bestellen. Echter is niet elke theaterliefhebber in staat om zelfstandig naar een voorstelling te gaan. Een groeiend aantal ouderen ziet op tegen het zelf organiseren van een middag of avond uit. Het regelen van tickets en vervoer is vaak een heel gedoe. Voor alleengaande ouderen is dit een extra uitdaging. Stichting Vier het Leven heeft de oplossing voor ouderen die zich hierin herkennen.

 


Deelnemers worden thuis opgehaald door een vrijwilliger van Vier het Leven en gebracht naar het theater, waar de koffie al klaar staat. Samen met de vrijwilligers genieten de gasten van toneel, dans, film of muziek en na afloop wordt iedereen weer veilig thuisgebracht.

“Wat kan een mens nog meer wensen als je op leeftijd bent en samen met anderen op een comfortabele manier nog naar de schouwburg kunt gaan” vertelde een deelnemer na afloop van een uitje "samen naar een voorstelling is dubbel genieten!".

Mensen die al eerder zijn mee geweest hebben inmiddels het gloednieuwe programmaboekje in huis. Met een zeer gevarieerd aanbod van een theatercollege van Joris Luyendijk en het Prinsjesdagconcert tot Soldaat van Oranjeen het Nationale Balletmet Giselleen van Driving Miss Daisytot de tribute to Freddy Mercury en Queen belooft het een onvergetelijk theaterseizoen te worden. Vrijwilligers kunnen aangeven voor welke voorstellingen ze ingezet willen worden en krijgen entreetickets en consumpties aangeboden. Omdat het aantal deelnemers nog steeds groeit, is Vier het Leven op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Aanmelden kan via 035 – 524 51 56 of  www.4hetleven.nl.Terug