Lokale Smaakmakers

Lokale Smaakmakers

09 jan 2019

Kom je mee op avontuur? Met nog drie Lokale Smaakmakers in 2019. Mensen die de wijk waarin ze wonen of werken op hun eigen manier mooier, plezieriger, gezelliger en veiliger hebben gemaakt. Het komende kwartaal is iedere maand één van hen bij ons te gast. Onder begeleiding van kunstenaar Bruno van den Elshout gaan we met hen op onderzoek uit: Waar begonnen ze, wat kwamen ze tegen en hoe is het hen gelukt om hun plannen in de praktijk te brengen? En wat kunnen wij daar in onze eigen buurt mee? 


Tijdens de avonden kun je niet alleen de Smaakmakers ontmoeten, maar ook nog eens je buren beter leren kennen. Aan het begin van iedere avond staat er heerlijke thee of koffie met iets lekkers voor je klaar en we maken er stuk voor stuk gezellige en inspirerende avonden van. 

We verwelkomen je graag om de Lokale Smaakmakers te ontmoeten bij Anne & Max, Fahrenheitstraat 472, op iedere laatste woensdag van de maand. Inloop: 19u30, aanvang 20u00, afronding 21u30. Bijdrage per avond: € 3.00, inclusief koffie of thee met koek bij aankomst.

Woensdag 30 januari: Anneke Malherbe

Als elke seconde telt... Weet jij wat je moet doen wanneer iemand een hartstilstand krijgt? En waar in de wijk je een apparatuur kunt vinden om iemand te reanimeren? Misschien nog niet, maar er wordt hard gewerkt aan een wijk-dekkend netwerk van toegankelijke defibrillators (AEDs). Anneke Malherbe vertelt hoe zij er in 2018 samen met de werkgroep AED-Vogelwijk en steun van bewoners en winkeliers in slaagde om van hun hele buurt een veilige 6-minutenzone te maken.

 

 Terug