Vrijwillige chauffeurs gezocht voor senioren

Vrijwillige chauffeurs gezocht voor senioren

27 mrt 2019

De dienst Begeleiden en Rijden Segbroek zoekt met spoed vrijwillige chauffeurs uit Den Haag die tegen een onkostenvergoeding van 0,40 cent per km senioren rijden en begeleiden naar afspraken binnen of buiten Den Haag. Begeleiden en Rijden is een dienst voor senioren van 60 jaar en ouder die minder mobiel zijn en niet meer zelfstandig kunnen reizen naar afspraken binnen of buiten Den Haag. Het gaat dan om ziekenhuisbezoek, de kapper, de opticien, een activiteit in de buurt of een bezoek aan partner of familie (bijvoorbeeld in het verpleeghuis).  


Er zijn chauffeurs nodig voor alle dagen, maar ook voor de avonduren. De chauffeur biedt naast vervoer met de eigen auto ook ondersteuning aan de klant waar dat nodig is: denk aan het geven van een arm, het naast iemand lopen, de weg vinden in het ziekenhuis, bij de ziekenhuisafspraak wachten of meehelpen tijdens het boodschappen doen. Chauffeurs kunnen bij de kennismaking voor het vrijwilligerswerk aangeven waar de mogelijkheden en wensen liggen. Inzet vanaf een dagdeel per week naar keuze is mogelijk.

Als chauffeur is het belangrijk dat u beschikt over een eigen auto en een inzittendenverzekering (er is aanvullend een vrijwilligersverzekering); het leuk vindt om senioren te helpen en dat u geduldig, vriendelijk en klantgericht bent.

Heeft u interesse of wilt u meer weten, neem dan vrijblijvend contact op met: Sandra Menken, email: s.menken@voorwelzijn.nl, tel. 070-2052480 of 06-51053441.Terug