Verslag straatfeest Lindestraat 31 augustus 2019

Verslag straatfeest Lindestraat 31 augustus 2019

30 okt 2019

31 augustus 2019! Een prachtige zomerse dag. Al vroeg in de ochtend waren de buren van de Lindestraat in de weer. Een lege straat, geen auto te bekennen, tafels en stoelen werden naar buiten getild, een gigantische partytent werd opgebouwd en een groot luchtkussen ontvouwde zich.

 


In de middag barste het feestgedruis los! Met veel kinderspelen - waterballonnen meppen, schminken, Ping pongen, bliklopen, spetteren, springen, liedjes zingen, limonade en fruit - was het een vrolijke boel! Maar hoofdactiviteit moest nog komen.

Voor de Hartstichting had de Lindestraat namelijk een heuse bingo georganiseerd! Alle inkomsten naar het goede doel. En vele stoere ondernemers uit de buurt, van de Farenheitstraat en Thomsonlaan, hadden te gekke prijzen gesponsord! Heel gaaf dat we op deze manier, voor en door de buurt, een prachtig bedrag hebben kunnen ophalen voor de Hartstichting. Met een fantastische showmaster werden de toffe prijzen in de wacht gesleept.

En na een heerlijke BBQ nog veel gelach, nog meer gezelligheid tot in de nachtelijke uurtjes. We willen alle ondernemers die hebben bijgedragen aan deze actie voor de Hartstichting nogmaals via deze weg bedanken. Wat hebben we toch een leuke buurt!

Groetjes van jullie buren uit de Lindestraat

 

Dit straatfeest is mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de Gemeente Den Haag. Ook een straatfeest organiseren volgend jaar zomer? De SBOB is de contactorganisatie voor bewoners van de Bomenbuurt. Kijk voor meer informatie voor het aanvragen van een subsidie voor een straatfeest op: http://bomenbuurtonline.nl/contact/straatfeest-organiserenTerug