VRAAGELKAAR VERBINDT BUURTGENOTEN IN DE HAAGSE WINTER

VRAAGELKAAR VERBINDT BUURTGENOTEN IN DE HAAGSE WINTER

04 dec 2019

In Den Haag verzorgt Vraagelkaar in december en januari sprankelende carrousels met gratis high tea en workshops.

Voor alle inwoners van Den Haag die een kerstlichtje willen maken, willen ontspannen met stoelyoga of gewoon willen genieten van een sprankelende dansworkshop of gezellig praatje;  iedereen kan plaatsnemen in de gelukscarrousel® en in contact komen met fijne buurtgenoten die het ook leuk vinden om samen iets leuks te doen, zoals wandelen of een kaartje leggen.


 

 

 

 Hoe vaak horen we niet dat iemand het zo gezellig zou vinden om een strandwandeling te maken en daarna op te warmen in een café met een lekkere warme chocolademelk, maar niet weet met wie. En dat terwijl er op loopafstand mensen zijn die precies hetzelfde wensen? Vraagelkaar brengt juist in deze donkere wintermaanden buurtgenoten graag met elkaar in contact. Samen is het zoveel gezelliger in de stad. Tijdens de bijeenkomsten kun je aangeven wat je leuk vind om te doen;

wandelen, fietsen of een keer naar het museum of het theater gaan. Ook als je het

leuk vindt om iets voor een ander te betekenen: tuinieren, koken of een keertje de

hond uit te laten. De Vraagelkaar inspiratiecoaches brengen bezoekers graag in contact met iemand die precies bij ze past.

Zodat elke Hagenees en Hagenaar deze winter een sprankje geluk kan ervaren.

 

Op verschillende locaties nodigen we inwoners van Den Haag graag uit om deel te nemen aan deze hartverwarmende bijeenkomsten. De bijeenkomsten zijn gratis, maar aanmelden is vereist. Dit kan via www.vraagelkaar.nl/cafe , via: vraag@vraagelkaar.nl of via: 088-7878901.

 

De bijeenkomsten worden georganiseerd in samenwerking met:
Vraag Elkaar, MOOI Welzijn, Den Haag Doet, Welzijn Scheveningen en de Gemeente Den HaagTerug