Bibliotheek Den Haag; Activiteiten bijwonen, studeren en een krantje lezen weer mogelijk!

Bibliotheek Den Haag; Activiteiten bijwonen, studeren en een krantje lezen weer mogelijk!

01 jul 2020

Nu de regering de maatregelen om verspreiding van het coronavirus versoepelt, zet ook Bibliotheek Den Haag haar deuren verder open. Vanaf 1 juli kunnen bezoekers de studeer- en werkplekken met gratis wifi weer gebruiken en een krant of tijdschrift lezen. Ook komen de activiteiten sinds eind juni weer op gang, zoals de agenda op www.bibliotheekdenhaag.nl laat zien. Het Taalhuis organiseert bijvoorbeeld spreekuren op afspraak en bezoekers zijn welkom in het Leescafé in de Centrale Bibliotheek. De aangepaste openingstijden blijven van kracht: maandag t/m zaterdag van 12.00 – 17.00 uur.

 


Naast de verruiming van het aanbod op locatie, blijft de bibliotheek online natuurlijk ook open. Zo kan iedereen vanaf 1 juli gebruikmaken van de VakantieBieb-app met een gevarieerd aanbod e-books voor jeugd en volwassenen, en staan computercursussen en tips op www.bibliotheekdenhaag.nl om mensen thuis digitaal verder op weg te helpen. Bij zowel het online als offline aanbod staan persoonlijke ontmoeting, ontwikkeling en betrouwbare informatie voorop.

Veiligheid is belangrijk
Natuurlijk houden bibliotheken zich bij de verruiming van hun dienstverlening aan de (hygiëne-)maatregelen en zijn er huisregels, zodat alles veilig verloopt voor bezoekers en medewerkers. Op www.bibliotheekdenhaag.nl en in de bibliotheken zelf, krijgen bezoekers hierover meer informatie.Terug