Samen spelen

Samen spelen

05 aug 2020

Samen spelen willen we toch allemaal!

Dat vinden de kinderen die Mayla Huizinga begeleid ook, daarom heeft zij namens deze kinderen, die rolstoelgebonden zijn, een vraag ingediend bij de Gemeente.
De vraag luidde; Waarom er geen speel mogelijkheden zijn voor gehandicapten en dan met name voor rolstoelgebonden kinderen.


En of dit mogelijk zou zijn. Een mooie vraag die samen is opgepakt met Mayla en de gemeente om dit idee realiteit te maken. In de speeltuin Kastanjeplein zagen we de juiste plek om hier de verandering in te zetten.

En… Het is gelukt! In samenwerking met Stichting Voorall, Fonds1818 en het Haags Groene Kruis Fonds hebben we geld bij elkaar gekregen. Om het huidige draaitoestel te vervangen voor een draaitoestel waar ook kinderen die rolstoelgebonden zijn samen kunnen spelen.

Werkzaamheden
In week 42; rond 12 oktober, wordt er gestart met de werkzaamheden. Ook het kunstgras wordt direct vernieuwd op de speelplek daarom is de speeltuin tijdelijk niet te gebruiken. Als het weer meewerkt zijn de werkzaamheden in week 45 afgerond en kan er weer naar hartenlust samen gespeeld worden.Terug