Fout!

Fout: Onvoldoende invoer

Prikbord

Bomenbuurt historie

 

Op 7 april a.s. is het precies 38 jaar geleden dat Stichting Bewonersorgansatie Bomenbuurt (SBOB) werd opgericht. Enkele toenmalige actieve wijkbewoners stapten naar de notaris met statuten onder de arm om de bewonersorganisatie van de Bomenbuurt op te richten. En wie had gedacht dat anno 2019 meer dan 100 buurtbewoners op de een of andere manier betrokken zijn bij de bewonersorganisatie van de Bomenbuurt. Deze vrijwilligers zetten zich op allerlei manieren in om het woon- en leefklimaat in de Bomenbuurt te bevorderen. Hiermee is het doel van de oprichters na 38 jaar nog springlevend.

Lees hier meer over de geschiedenis van de Bomenbuurt. Of bestel het boekje 'Een eeuw Bomenbuurt' met allerlei interessante verhalen uit de Bomenbuurt van de afgelopen 100 jaar.

 

Wijkagenda

27
apr

Koningsdag Bomenbuurt

Lees meer
28
apr

Koningsdag Spellen

Lees meer
7
mei

Open Coffee Bloemenbuurt

Lees meer

SBOB Ons doel is het bevorderen van een goed woon- en leefklimaat in de wijk en het behartigen van gezamenlijke belangen van de bewoners van de wijk. Dat doet de SBOB onder meer door het stimuleren, bundelen en coördineren van diverse activiteiten van samenlevingsopbouw.

 

Heb je suggesties voor de SBOB of wil je je aanmelden als vrijwilliger? Neem contact op met info@bomenbuurtonline.nl of bel 06 - 420 136 57.