Herinrichting Bomenbuurt

Beste medebewoner,

Je vindt hierbij de uitwerking van alle informatie die is opgeschreven tijdens de (pizza)bijeenkomst, georganiseerd op maandag 8 juli. Soms enigszins gecomprimeerd om herhalingen te voorkomen.

Wat gaat er nu verder gebeuren?

De uitkomsten van 8 juli zullen worden verwerkt in een stuk voor de Boomgaard, zodat iedereen kan lezen wat de ideeën tot nu toe zijn.

De gemeente gaat de regiegroep bijeenbrengen begin september.

Op 21 september zijn tijdens het eNerGie Festival op het Kastanjeplein activiteiten georganiseerd waarvoor alle bewoners uitgenodigd zijn mee te doen en te denken over de wijkvisie. Je moet dan denken aan het bouwen van een maquette, het reageren en bespreken van de 10 thema’s, het kunnen maken van je eigen straat, tot het bekijken van inspirerende filmpjes. Daar krijg je energie van!

De bedoeling is om in oktober en november nog een tweetal activiteiten te organiseren. En daarbij ook mee te nemen om vanuit alle leeftijdsgroepen en alle onderdelen van de Bomenbuurt input te krijgen. 

Wat kun jij nu doen?

Lees de opbrengst en heb je aanvullingen of opmerkingen laat het me weten. Stuur een mail naar: info@bomenbuurtonline.nl

Ben je nog niet geabonneerd op de Nieuwsmail van de SBOB kun je dat hier doen. 

Activeer en stimuleer je buren en medebewoners in de Bomenbuurt het ‘Mee te maken’ in de Bomenbuurt.

Hele fijne zomer,

Namens Hakim Hakim Ahbarouch (stadsdeelmedewerker Segbroek, Ingrid Meijering (Get Oud) en Ineke Mulder (voorzitter SBOB)


Resultaten bijeenkomst 8 juli 2019