Open Coffee Bomenbuurt


De Open Coffee Bomenbuurt is elke 2e maandag van de maand van 9.00-11.00uur.

(Tenzij dit een feestdag is, dan is het de 3e maandag van de maand).

Tot nader bericht zijn deze bijeenkomsten in:

Lunchroom Op De Hoek
Vlierboomstraat 603
2564 JH Den Haag.
www.lunchopdehoek.nl
 
 

Open Coffee Bomenbuurt. Hoe het begon
In de Bomenbuurt in Den Haag wonen en werken veel ondernemende mensen. In maart 2012 namen zelfstandig ondernemers Bruno van den Elshout (fotograaf) en Joke ter Harmsel (grafisch ontwerper) –beiden Bomenbuurtbewoners– het initiatief om andere ondernemers de gelegenheid te bieden om 1x per maand samen te komen en elkaar op een ontspannen manier te leren kennen: informeel netwerken dus. Dat resulteerde in Open Coffee Bomenbuurt.

En nu?
De Open Coffee Bomenbuurt is elke 2e maandag van de maand van 9.00-11.00 uur. Ook als je niet in de Bomenbuurt woont of werkt, ben je van harte welkom. Het is voor iedereen die wil netwerken, zich wil laten inspireren of gewoon zijn of haar ideeën eens wil toetsen.

De locatie wisselt, meestal is het in een horecagelegenheid in de Bomenbuurt en soms wordt iemands werkomgeving bezocht. Dit kan ook in een aangrenzende wijk zijn; zo vinden wijkoverstijgende ontmoetingen plaats waaruit weer nieuwe ideeën en samenwerkingen ontstaan. Het afgelopen jaar zijn er al enkele bijzondere samenwerkingsprojecten voortgekomen vanuit de Open Coffee Bomenbuurt. Bovendien is het leerzaam, doordat je veel opsteekt van de kennis en ervaring die gedeeld worden.

De bijeenkomsten worden bezocht door gemiddeld 25-30 mensen uit verschillende disciplines/branches en kenmerken zich door een ontspannen sfeer, goede koffie en enthousiasme. Het is laagdrempelig, er zijn geen lidmaatschapskosten. Alleen de consumpties zijn voor eigen rekening.


Blijf op de hoogte via:

• Deze website: www.bomenbuurtonline.nl/opencoffeebomenbuurt
• Onze facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/opencoffeebomenbuurt
• Ons twitteraccount: @ocbomenbuurt070