Jaarvergadering SBOB 2019

Jaarvergadering SBOB: “Verbouw je wijk!”


Op woensdag 17 april 2019 organiseerde het bestuur van de SBOB de jaarvergadering. Op de Jaarvergadering werd je geinformeerd over de grote thema’s in onze wijk. Dit jaar met speciale aandacht voor het grootse herinrichtingstraject van de gehele Bomenbuurt.

Ieder jaar legt de Stichting Bewonersorganisatie Bomenbuurt (SBOB) verantwoording af over de uitgevoerde plannen en gespendeerde budgetten van het afgelopen jaar. Om deze verplichte kennisdeling wat op te leuken, hebben wij de Jaarvergadering sinds afgelopen jaar in een nieuw jasje gestoken. We willen namelijk meer nadruk leggen op wat er nog komen gaat en op een leuke manier interactie zoeken!

Omdat de aangekondigde herinrichting van de Bomenbuurt – startend in 2022 – een grootschalig project gaat worden waarin alle buurtbewoners mogen meedenken, heeft de Jaarvergadering als thema: ‘Verbouw je wijk!’. We namen je deze avond mee in het proces dat in 2019 met bewoners wordt opgestart en afgerond om de straten en pleinen vorm te geven naar ieders wensen. Deze avond hebben we samen al wat ideeën gespuit en inspiratie opgedaan.

Heb je deze Jaarvergadering gemist? Lees hier het verslag.