Jubileumboek 'Een eeuw Bomenbuurt'

In 2016 vierde de Bomenbuurt haar eeuwfeest. Met tal van activiteiten in de wijk georganiseerd in samenwerking met de SBOB, ondernemers, scholen, organisaties en bewoners was 2016 een feestelijk jaar.

En wat zou 100 jaar Bomenbuurt zijn zonder een mooi jubileumboek dat een overzicht geeft van de afgelopen eeuw? 100 pagina’s gevat in een mooie hardcover over de Bomenbuurt van toen en nu. Met uniek beeldmateriaal, persoonlijke verhalen, bijzondere gebeurtenissen over onderwerpen zoals het ontstaan van de buurt, het groen, de scholen, kunst en bekende Bomenbuurters.

Het boek is te koop bij Bagels & Beans op de Thomsonlaan 53 in Den Haag. De verkoopprijs is €10,- contant te voldoen. 

Wij kunnen het boek ook naar u opsturen. Bij verzending betaalt u €15,- en €3,95 portokosten. Maak €18,95 over op de rekening van de SBOB onder vermelding van ‘Jubileumboek’. Dan ontvangt u een exemplaar thuis.
De betalingsgegevens zijn:
Stichting Bewonersorganisatie Bomenbuurt
Den Haag
IBAN: NL 50 INGB 0002 1383 58

Nieuwe bewoner?
De SBOB heeft een stapel jubileumboeken gereserveerd om ter beschikking te stellen aan nieuwe bewoners, als welkomstcadeau.

Bent u zelf nieuw in de buurt, of heeft u nieuwe buren - laat het ons graag weten via info@bomenbuurtonline.nl, dan zorgen we dat er een boekje uw kant op komt!