Bomen voor Den Haag is weer van start! Vraag nu jouw gratis boom aan

Bomen voor Den Haag is weer van start! Vraag nu jouw gratis boom aan

08 jun 2022

Groot nieuws van Duurzaam Den Haag, zij geven 1.000 bomen weg. Je kunt je weer aanmelden voor een gratis boom! En Bomen voor Den Haag is dit jaar niet alleen voor bewoners, maar ook voor bedrijven, organisaties en scholen die hun terrein willen vergroenen.

 


Op bomenvoordenhaag.nl vind je alle informatie over de actie en de verschillende bomen. Daar kun je je ook meteen aanmelden voor een gratis boom. Heb je nog vragen? Misschien staat het antwoord wel op deze pagina. Anders kun je altijd contact opnemen via bomenvoordenhaag@duurzaamdenhaag.nl


Waarom Bomen voor Den Haag?

We geven samen met de gemeente Den Haag bomen weg om de stad groener en mooier te maken. En ook beter bestand tegen het veranderende klimaat. Het is vaker erg warm en we hebben steeds meer zware regenbuien. Bomen zorgen voor verkoeling bij hitte in de zomer en zorgen ervoor dat het water tijdens hevige regenbuien beter de grond in kan lopen.

Spelregels

Er zijn een aantal spelregels waar we ons aan houden om de actie eerlijk te laten verlopen. Lees deze goed door voordat jij jouw boom aanvraagt. Zo moet er bijvoorbeeld voldoende groeiruimte zijn en mag de boom alleen in Den Haag geplant worden. Op bomenvoordenhaag.nl kun je de spelregels teruglezen.

Is dit nog niet helemaal duidelijk? Lees hier de antwoorden op veel gestelde vragen.

Goed om te weten: de boom is 3 meter hoog wanneer hij wordt bezorgd. Dat is groter dan op deze foto.

 


Terug