Dance Unlimited 2022

Dance Unlimited 2022

07 sep 2022

We kunnen weer! Na 3 jaar van afwezigheid vindt eindelijk de 10e editie van Dance Unlimited plaats. Misschien wel het leukste dansfeest van Den Haag.
Van 21.00 tot 01.00 uur kan in het Koorenhuis, Prinsegracht 27, lekker gedanst worden op de muziek van DJ Nijkie (grote zaal) en ons eigen VTV disco team (foyer). Kom dansen op vrijdag 16 september!


Dance Unlimited is hèt uitgaansspektakel waarbij mensen met en zonder beperking samen kunnen dansen en feesten. Naast een leuke mix aan gasten kan er gedanst worden op een verlichte dansvloer en kun je jouw unieke feestmomenten vastleggen in de photobooth 

Stichting VTV heeft het initiatief voor dit dansevenement genomen om mensen met een beperking ook de kans te bieden op een avondje stappen. En daarbij zijn ook mensen zonder beperking van harte welkom! Juist de mix van mensen met en zonder beperking maakt deze avond zo bijzonder en een onvergetelijke ervaring. Laat je verrassen!

Datum  : vrijdag 16 september 2022

Tijd        : 21.00 tot 01.00 uur

Locatie : Het Koorenhuis

Een kaartje voor Dance Unlimited kost € 12,50 in de voorverkoop en € 15,00 aan de deur (inclusief 2 drankjes en hapjes).  

Info & Tickets : www.wijzijnvtv.nl/danceunlimited of kom langs bij Parkoers op de Marie Heinenweg 3, in het Haagse Zuiderpark. 

Dance Unlimited wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Den Haag, het Postcodeloterij buurtfonds en het Koorenhuis

Dance Unlimited is een initiatief van stichting VTV, vrijetijdsbesteding voor mensen met een beperking.  Terug