Heel de Bloemen- en Bomenbuurt aan de Spullenbak!

Heel de Bloemen- en Bomenbuurt  aan de Spullenbak!

12 okt 2022

De Spullenbak is op zoek naar spullen die nog gebruikt kunnen worden om iets nieuws van te maken. Ga ook aan de Spullenbak.

Spullenbak is een Haags project waarbij Haagse makers nieuwe producten maken van spullen die normaal gesproken in de afvalbak belanden. In de Spullenbak stop je oude spullen, zoals een kapotte emmer, oude lakens of een defecte staafmixer. Het soort spullen dat in de Spullenbak wordt opgehaald, wordt bepaald door de makers die iets met die spullen kunnen doen. Er komen steeds nieuwe makers bij, op de website vind je de spullen die we op dit moment ophalen. 1.000 huishoudens gezocht. Jouw wijk is uitgekozen om een jaar mee te doen aan het Spullenbakproject. Met jullie feedback gaan we daarna kijken of (en hoe) we heel Den Haag aan de Spullenbak kunnen krijgen. Naast de Bloemen- en Bomenbuurt doen ook de Vruchtenbuurt en Moerwijk mee.

1.000 huishoudens gezocht. Jouw wijk is uitgekozen om een jaar mee te doen aan het Spullenbakproject. Met jullie feedback gaan we daarna kijken of (en hoe) we heel Den Haag aan de Spullenbak kunnen krijgen. Naast de Bloemen- en Bomenbuurt doen ook de Vruchtenbuurt en Moerwijk mee.

Meld je nu aan en ontvang gratis een Spullenbak! Wij brengen de Spullenbak bij jou thuis als het jou uitkomt en halen hem weer op als hij vol is. Aanmelden is makkelijk: Ga naar www.spullenbak.nl

Spullenbak is een sociaal, circulair en solidair initiatief van Haagse Milieu Services, Made in Moerwijk en de gemeente Den Haag.

 Terug