Samen wandelen door groen in je Buurt

Samen wandelen door groen in je Buurt

09 nov 2022

Eén uurtje per week met elkaar wandelen door het mooiste groen van Den Haag? Sluit u dan nu aan bij dé wekelijkse wandeling door de Bomen en Bloemen buurt. Gezellig, gezond en nog gratis ook.

 

 


Even de benen strekken, leuke mensen ontmoeten en genieten van het mooiste groen van Den Haag is nog nooit zo makkelijk geweest: iedere week, op een vast tijdstip en een vaste plek kunt u aansluiten bij de wandelingen van Stichting Gezond Natuur Wandelen. In een rustig tempo, want iedereen is welkom. Onderweg beleeft u met elkaar hoe ook de natuur met u meebeweegt, bij elk weertype en in ieder seizoen. Indrukken die u na afloop kunt delen tijdens een gezellig kopje koffie of thee.

Zin om mee te wandelen? 

Doen! Aanmelden is niet nodig. Uw wandelgids staat wekelijks voor u klaar: vrijdag om 10 uur bij de ingang van de Zonnebloemstraat 159 A. De wandeling is altijd gratis, u betaalt alleen voor de koffie of thee.

Meer weten?

Heeft u vragen, of vindt u het misschien leuk om af en toe zelf een wandeling te begeleiden? Neem dan contact op met corrie@gezondnatuurwandelen.nl Ook als u de locatie te ver vindt en graag dichter bij huis wandelt, laat het ons weten: bij voldoende belangstelling kunnen we een wandelgroep toevoegen! Een overzicht van alle Gezond Natuur Wandelingen  in Nederland vindt u op de website: www.gezondnatuurwandelen.nl Terug