Herinrichting Bomenbuurt

Beste medebewoner,

Je vindt hierbij de uitwerking van alle informatie die is opgeschreven tijdens de (pizza)bijeenkomst, georganiseerd op maandag 8 juli 2019. Soms enigszins gecomprimeerd om herhalingen te voorkomen.

Wat is er verder gebeurd?

De uitkomsten van 8 juli 2019 werden verwerkt in een stuk voor de Boomgaard, zodat iedereen kon lezen wat de ideeën tot dan toe waren.

De gemeente heeft de regiegroep bijeengebracht begin september 2019.

Op 21 september 2019 waren tijdens het eNerGie Festival op het Kastanjeplein activiteiten georganiseerd waarvoor alle bewoners waren uitgenodigd zijn mee te doen en te denken over de wijkvisie. Bewoners hebben maquettes gebouwd,  gereagereerd op 10 thema’s en deze besproken, meegedacht over het kunnen maken van je eigen straat, tot het bekijken van inspirerende filmpjes.

In oktober en november 2019 zijn nog een tweetal activiteiten georganiseerd. Om daarbij ook vanuit alle leeftijdsgroepen en alle onderdelen van de Bomenbuurt input te krijgen. 

Wat kun jij nu doen?

Lees de opbrengst en heb je aanvullingen of opmerkingen laat het me weten. Stuur een mail naar: info@bomenbuurtonline.nl

Ben je nog niet geabonneerd op de Nieuwsmail van de SBOB kun je dat hier doen. 

Activeer en stimuleer je buren en medebewoners in de Bomenbuurt het ‘Mee te maken’ in de Bomenbuurt.

Namens Hakim Hakim Ahbarouch (stadsdeelmedewerker Segbroek, Ingrid Meijering (Get Oud) en Ineke Mulder (voorzitter SBOB)


Resultaten bijeenkomst 8 juli 2019