Jubileumboek 'Een eeuw Bomenbuurt'

In 2016 vierde de Bomenbuurt haar eeuwfeest. Met tal van activiteiten in de wijk georganiseerd in samenwerking met de SBOB, ondernemers, scholen, organisaties en bewoners was 2016 een feestelijk jaar.

En wat zou 100 jaar Bomenbuurt zijn zonder een mooi jubileumboek dat een overzicht geeft van de afgelopen eeuw? 100 Pagina’s gevat in een mooie hardcover over de Bomenbuurt van toen en nu. Met uniek beeldmateriaal, persoonlijke verhalen, bijzondere gebeurtenissen over onderwerpen zoals het ontstaan van de buurt, het groen, de scholen, kunst en bekende Bomenbuurters.

Het boek is te koop bij de SBOB. De verkoopprijs is €10,-. Stuur ons een mail als je interesse hebt in een exemplaar: info@bomenbuurtonline.nl

Wij kunnen het boek ook naar je opsturen. Bij verzending betaal je €15,- en €4,25 portokosten. Maak €19,25 over op de rekening van de SBOB onder vermelding van ‘Jubileumboek’. Dan ontvang je een exemplaar thuis.
De betalingsgegevens zijn:
Stichting Bewonersorganisatie Bomenbuurt
Den Haag
IBAN: NL 50 INGB 0002 1383 58

Nieuwe bewoner?
De SBOB heeft een stapel jubileumboeken gereserveerd om ter beschikking te stellen aan nieuwe bewoners, als welkomstcadeau.

Ben je zelf nieuw in de buurt, of heb je nieuwe buren - laat het ons graag weten via info@bomenbuurtonline.nl, dan zorgen we dat er een boekje jouw kant op komt!